24/7 bereikbaar

Bel ons op: 085 000 000

24/7 bereikbaar

Bel ons op: 085 000 000

24/7 bereikbaar

Bel ons op: +31 6 23 68 88 31

Onze missie

Bora-Dak staat voor uitstekende kwaliteit voor de beste prijs. Wij willen kwaliteitsdaken beschikbaar maken voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Wij helpen bijvoorbeeld aannemers met het realiseren van een dak op een nieuwbouwwoning. Daarnaast is ook het verhelpen van kleine lekkages bij een particulier voor ons geen probleem. Bora-Dak is dus een échte allround speler op het gebied van dakwerk. Wij zijn specialist op het gebied van platte- en hellende daken. Zowel nieuwbouw als verbouw.

Bora-Dak’s missie: Het leveren van Vakwerk voor ieder Dakwerk.

Waarom Bora-Dak?

Bora-Dak jouw specialist in daken

Steeds meer mensen ervaren het gemak van de samenwerking met Bora-Dak. Zowel consumenten als bedrijven vinden in Bora-Dak de juiste partner. Ons ervaren en gedreven team staat voor je klaar voor zowel nieuwbouw als verbouw werkzaamheden.

Ook voor het repareren van dak lekkages kun je bij ons terecht. Wij reageren snel en kunnen adequaat reageren bij spoedgevallen. Hierdoor verlenen we naar volle tevredenheid onze service aan zowel aannemers als aan consumenten. Voor consumenten voeren we hoofdzakelijk reparatie en onderhoudswerkzaamheden uit. Daarnaast worden we regelmatig ingeschakeld door diverse aannemers voor het plaatsen van een nieuw dak of voor het vervangen van een oud dak. Je kunt ons dus met recht dé dakspecialist noemen. Doordat wij de beste prijzen bieden, in combinatie met uitstekende kwaliteit en service, breidt ons klantenbestand snel uit.

Ook op zoek naar een specialist voor de beste prijs? Neem contact op met Bora-Dak!

Bel ons met jouw vraagstuk

We zijn er voor al jouw dak vragen

Bel Nu: +31 6 23 68 88 31