Nieuwe Daken

Hierbij kun je denken aan het plaatsen van daken op nieuwbouw woningen. Uiteraard vallen ook nieuwe daken op bijvoorbeeld een aanbouw hieronder.

Lees meer

Renovaties

De laatste tijd plaatsen we veelvuldig nieuw dakleer (bitumen) op platte daken voordat er zonnepanelen worden geplaatst. Dit om te voorkomen dat het dak aan vervanging toe is voordat de zonnepanelen verouderd zijn. Zoals je wellicht kunt begrijpen vallen ook reguliere renovaties binnen ons portfolio.

Lees meer

Platdak

Zowel bitumen als folie. Onze specialisten leggen dagelijks platte daken aan met bitumineuze dakbedekking. Daarnaast leggen we ook dagelijks foliedaken aan. Dergelijke daken voorzien we van EPDM folie dat speciaal geschikt is voor dakbedekking.

Lees meer

Dakisolatie

Er gaat veel energie verloren door het dak. Hierdoor betaal je jaarlijks een fors bedrag aan de energie leverancier. Het isoleren van je dak levert je dus jaarlijks een geldbesparing op. Dit isoleren is een specialistische klus waarin wij je graag ondersteunen.

Lees meer

Pannendaken

Voor zowel het leggen van de pannen als de werkzaamheden rondom een hellend dak kun je bij Bora-Dak terecht. Onze specialisten staan voor je klaar!

Lees meer

Dakinspectie

Door tijdig jouw dak te laten inspecteren voorkom of beperk je schade die de weersomstandigheden met zich meebrengen. Bora-Dak inspecteert gratis jouw dak op eventuele (aankomende) schades.

Lees meer

24/7

bereikbaar

Bel ons op: +31 6 23 68 88 31

Vraag een terugbelverzoek aan

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op om te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Bedankt voor het versturen van het terugbelverzoek!
Er ging iets fout bij het versturen van het verzoek, probeer het a.u.b. opnieuw.

Bel ons met jouw vraagstuk

We zijn er voor al jouw dak vragen

Bel Nu: +31 6 23 68 88 31